Tensor Turnen Weert organiseert met succes eerste NK teams

Nadat het een aantal keren uitgesteld is geweest, werd dit weekend in Sporthal Aan de Bron het Nederlands kampioenschap teams Herenturnen georganiseerd door de vereniging Tensor Turnen Weert.

Een prachtig sportevenement waar de gemeente trots op mag zijn. Er is door sponsoren en vrijwilligers een mooi turnweekend neergezet waar veel goede reacties op zijn gekomen van trainers, coaches, turners, KNGU en de gemeente Weert. Ook burgemeester Vlecken en wethouder Geelen waren onder de indruk van het moois dat ze zagen.

Niet alleen heeft dit evenement Weert en de sport op de kaart gezet, ook de eigen turners Team Limburg (Coen, Jonah, Kaj en Joris) en Team Tensor (Niels, Pim, Stan, Thijn)hebben daar een steentje aan bijgedragen. Beide teams behaalden een bronzen beker op dit Nederlands kampioenschap teams.

Mogelijk heb je in de aanloop naar dit bijzondere evenement de promotiecampagne in de vorm van posters en displays al in de Weerter binnenstad voorbij zien komen.  Scan de QR-code en doe mee!

De laatste wedstrijd op de zondagmiddag was de kwalificatie voor het Europees Kampioenschap in augustus 2022. De crème de la crème van de Nederlandse Eredivisie schitterde op de fraai aangeklede wedstrijdvloer in Aan de Bron.