Verdachte van aanranding aangehouden in Budel

Algemeen Cranendonck 4 reacties 1 min. leestijd

Budel – Afgelopen zaterdag heeft de politie in Budel een 29-jarige man aangehouden op verdenking van aanranding van twee vrouwen. Dat meldt de wijkagent van het AZC in Budel, waar de verdachte destijds verbleef, via Instagram.

Naar aanleiding van signalen die de politie bereikten werd in samenwerking met het COA een onderzoek gestart. Dit onderzoek resulteerde in twee aangiftes van aanranding. De aanrandingen zouden hebben plaatsgevonden tijdens het Klimroostreffen aan de Sportlaan in Budel.

Op basis van het gegeven signalement en het aangeleverde beeldmateriaal kon de politie de 29-jarige man aanhouden. Hij wordt ook verdacht van het plegen van schennis van de eerbaarheid elders in het land. De man is ingesloten en het onderzoek wordt verder voortgezet door zedenrechercheurs.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties