Automobilist mist wegversmalling in Grathem

112 Algemeen Leudal Regio 3 reacties 1 min. leestijd

Grathem – Op vrijdagmiddag rond 14:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Lindestraat in Grathem.

Een automobilist had een wegversmalling over het hoofd gezien en was er overheen gereden met zijn auto. Het voorval resulteerde in beschadigingen aan de onderkant van het voertuig, wat op zijn beurt leidde tot een olielek.

De bestuurder van de auto, die pas sinds vorige maand eigenaar was van het voertuig, werd ter plaatse nauwkeurig medisch onderzocht in een ambulance. Gelukkig bleken zijn verwondingen mee te vallen. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie riep een berger op om het beschadigde voertuig af te slepen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties