Avond4Daagse Altweerterheide gestart

Algemeen Altweerterheide Uitgaan 3 reacties 1 min. leestijd

De sensationele schapensmokkel van Bolle Jan via de Duitse Dodendraad. Een fataal ongeval met drugsafval aan de Voorhoeve. Stoffen voor een nieuwe overgooier. Nonnen met de jeugd onderweg naar het ‘Begijnenböske’. Het vaderkamp van de scouting Keent-Moesel (sinds 1951). Schildersles in de open lucht, een verdekt opgestelde jager’ in de Kruispeel – het kwam allemaal voorbij tijdens de eerste avond van de Avond4Daagse in Altweerterheide.

Voor de zesde maal wordt met boeren, burgers en buitenlui het ‘verhaal van de Hei’ uit de doeken gedaan. Met centrale acts, tegenliggers en onverwachte situaties. Met nieuwe routes binnendoor en buitenom. Nogal wat wandelaars staan versteld van de niet eerder ontdekte plekjes.

Vanavond is het programma met verrassingen in de Tungelderwal weer anders. Geïnteresseerde wandelaars blijven elke avond welkom om deel te nemen aan de routes van 6 of 10 kilometer.

Meer informatie over de Avond4Daagse op www.Altweerterheide.nl  of Facebook Avond4Daagse Altweerterheide


Een fotobijdrage van Jos Hebben en Gert van Elk

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties