Vuilniswagen met smeulende resten bij brandweerkazerne in Budel

1 reactie

Budel – Woensdagochtend om 11.09 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Grensweg in Budel.

Het bleek een thuiswedstrijd voor de brandweerlieden van Budel, want op het terrein van hun eigen brandweerkazerne stond een vuilniswagen met smeulende afvalresten. De chauffeur van de vuilniswagen had rookontwikkeling in de bak gesignaleerd en is ter controle naar de brandweerkazerne gereden. Omdat deze overdag niet bemand is, werden de brandweerlieden opgepiept om naar de kazerne te komen.

In de vuilniswagen zat zakelijk afval. Een combinatie van oude laptops met losse accu’s en algemeen afval heeft voor de rookontwikkeling gezorgd. De chauffeur van de vuilniswagen zette de pers zo ver mogelijk open, zodat de toegesnelde brandweerlieden de smeulende resten konden blussen.

Na het blussen kon de vuilniswagen weer vertrekken en werd het terrein van de brandweerkazerne schoongespoten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie