Baby & Bengel heeft de deuren geopend in de Beekstraat

Algemeen Economie Weert Winkelen Reageer 1 min. leestijd

Vandaag opende de winkel Baby & Bengel haar deuren aan de Beekstraat 4 in Weert. De winkel heeft een nieuwe look gekregen met een nieuwe eigenaresse, Ellen Strijbos uit Weert.

Baby & Bengel

Bij Baby & Bengel kun je terecht voor de mooiste babykleding, stoere kleding voor de kids, accessoires en zijn er cadeaubonnen verkrijgbaar. Baby & Bengel verkoopt een ruim assortiment aan kledingmerken zoals Noppies, Klein, Levv, Quapi, Skurk, Dutch Dream Denim, No Way Monday, Z8 en KokoNoko. Ook kun je er terecht voor accessoires van de merken Jollein, Chewies & More en Kidzroom (of Kidsroom). En voor de kids is er een speelhoekje ingericht.

Van Buik naar Baby

Ellen heeft de winkel onlangs overgenomen nadat de vorige eigenaresse, toen nog onder de naam Buik & Bengel, afgelopen juli was gestopt met de winkel. Met een frisse nieuwe uitstraling gaat ze verder onder de naam Baby & Bengel.

Openingstijden

De openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00. Op aankomende zondag, tijdens de koopzondag, is de winkel open van 13.00 tot 17.00.

Kom gezellig shoppen in de leukste baby- en kinderzaak van Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie