Buren uit Weert halen ruim € 8000 op voor een Mollii Suit

1 reactie

Håvard heeft sinds juli 2020 officieel de diagnose MS: een progressieve ziekte aan het centrale zenuwstelsel. Door zijn ziekte heeft Håvard weinig tot geen energie en ervaart hij flink krachtverlies in zijn benen, waardoor hij niet zelfstandig kan lopen. Buren en vrienden Sanne en Laura zijn een inzamelingsactie gestart op het GoFundMe-platform voor speciaal wonderpak en kunnen op veel steun rekenen van hun omgeving.

Mollii Suit

“Judith, zijn partner, las online over het Mollii Suit. Het Mollii Suit is een pak met 58 elektroden die onmerkbaar elektrische signalen naar getroffen gebieden door het hele lichaam sturen. Hierdoor ontstaat een natuurlijke reactie die ervoor zorgt dat spieren die door MS in spasme gaan kunnen ontspannen en andere spieren natuurlijker kunnen bewegen. Dit pak mocht Håvard eenmalig uitproberen en het effect was verbluffend. Hierna heeft hij het pak 2 weken, tegen betaling, kunnen huren. Ook deze resultaten logen er niet om!” – aldus de campagnetekst.

Crowdfunding

Helaas wordt het Mollii Suit niet vergoed door de zorgverzekering en daarom besloten Sanne en Laura de familie een handje te helpen. Via een crowdfundingsactie hebben ze inmiddels ruim € 8000,- opgehaald – het pak kost € 8500,-. 

Bekijk hier de campagne: https://gf.me/v/c/gfm/help-havard-aan-een-mollii-suit.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie