Feestelijk Scoutfestijn ter ere van 75 jaar Scouting St. Rumoldus in Weert

Algemeen Uitgaan Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd
Foto via Facebookpagina Scouting St Rumoldus

Scouting St. Rumoldus in Weert viert een mijlpaal: het bestaan van maar liefst 75 jaar! En dat laten ze niet onopgemerkt voorbijgaan. Op zaterdag 9 september 2023 staat het terrein van de scoutinggroep tussen 14:00 en 17:00 uur in het teken van het Scoutfestijn.

Het Scoutfestijn belooft een spektakel te worden voor alle leeftijden. Speciaal voor de jonge avonturiers zijn er gratis doekaarten beschikbaar met een scala aan leuke en uitdagende activiteiten. Kinderen kunnen zich vermaken met verschillende spellen en opdrachten die zowel hun creativiteit als hun scoutingspirit zullen prikkelen.

Bij aankomst op het terrein van Scouting St. Rumoldus zullen de zintuigen van bezoekers direct worden geprikkeld. De heerlijke geur van een stookvuurtje vult de lucht, terwijl de aroma van gebakken broodjes, suikerspinnen, popcorn en andere lekkernijen ieders smaakpapillen zal strelen.

Het Scoutfestijn staat open voor deelnemers vanaf 4 jaar en ouder. Of je nu al jarenlang bij de scoutinggroep betrokken bent of gewoon nieuwsgierig bent naar wat Scouting St. Rumoldus te bieden heeft, de entree is gratis voor iedereen.

Dus noteer het in je agenda: zaterdag 9 september 2023, tussen 14:00 en 17:00 uur, op het terrein van Scouting St. Rumoldus in Weert. Kom en vier samen met de scouts een geweldige 75 jaar vol avontuur, vriendschap en herinneringen!

Meer informatie: www.scoutingrumoldus.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie