Komend weekend tweede editie Bosseve vör Paol

Plaats een reactie 2 min. leestijd

Dit weekend, 19 en 20 augustus, vindt de 2e editie plaats van Bosseve vör Paol op het Vrakkerplein van Boshoven.

Zaterdagavond om 18:30 uur begint de wedstrijd paalzitten en zullen 20 mensen maximaal 24 uur op de paal zitten voor het goede doel van dit jaar: het Alzheimer Café Weert.

Jeugdeditie

Op zondag zullen vanaf 14:30 uur ook kinderen van groep 8 van diverse basisscholen aan de wedstrijd deel gaan nemen in speciaal voor hun gemaakte palen. Zij zullen maximaal 4 uur op de paal zitten voor het goede doel. De paalzitter die het langst blijft zitten is de winnaar ‘vör Paol’ en wint samen met de winnaar van de kindereditie een rondvlucht over Weert.

Extra activiteiten

Naast het paalzitten vinden er tal van andere activiteiten plaats rondom het Vrakkerplein, zoals op zaterdagavond een Hollandse avond met optredens van Maurice Fermont, Rick Hartmann en Mike van den Broek.

Op zondagochtend om 11.00 uur zal de Heilige Mis van Boshoven in de openlucht plaatsvinden en zal naast de organist ook de drumfanfare van schutterij Sint Oda de Heilige Mis muzikaal opluisteren.

Na de Heilige Mis barst het feest weer los op en rond het Vrakkerplein met o.a. een optreden van de Herrieschöppers en een heus fietsorkest! Bezoekers zullen daarnaast vermaakt worden door steltlopers.

Voor kinderen is er op het plein een kinderdorp met diverse springkussens en zal een clown diverse figuren maken van ballonnen. Ook kan er geschoten worden met de luchtbuks onder begeleiding van schutterij Sint Oda.

Om 18:30 uur zullen de paalzitters van de palen gehaald worden en zal naast de prijsuitreiking het uiteindelijk opgehaalde bedrag worden overhandigd aan het Alzheimer Café Weert. De coverband MADISON zal het feest afsluiten met een spetterend optreden.

Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen. Meer info via: https://www.facebook.com/bossevevorpaolwieert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie