Gezellig zomerfeest markeert 40-jarig jubileum Buurtvereniging Fatima

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Update – De wijk Fatima staat dit weekend in het teken van het jaarlijkse zomerfeest. Buurtvereniging Fatima viert tevens het 40-jarig bestaan. Vrijdagavond trakteerde het feest al op een onvergetelijke start, doordrenkt met een overvloed aan gezelligheid en muzikale verrassingen.

Het 40-jarig jubileum van de buurtvereniging wordt dit gehele weekend op indrukwekkende wijze gevierd, met een line-up van lokale artiesten en internationale tributebands die het podium betreden. Vrijdagavond bracht het veelgeprezen Plat Wieërs het publiek in vervoering met hun optreden.

In de gezellige feesttent heerste een uitzinnige sfeer van vreugde en verbondenheid. Feestgangers konden zich volledig onderdompelen in de muziek en de ambiance, en natuurlijk mochten de polonaises niet ontbreken.

Het zomerfeest van Fatima belooft nog veel meer hoogtepunten voor de komende dagen, met tal van activiteiten en optredens die het hele gezin zullen vermaken. Buurtbewoners en bezoekers kunnen zich verheugen op een weekend vol feestelijke festiviteiten ter ere van het 40-jarig bestaan van buurtvereniging Fatima.

Update: Foto’s toegevoegd.


Fotobijdragen van Theo Van de Winkel en Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie