Waterattracties in trek tijdens Kinderkermis in Stramproy

Algemeen Dorpen Stramproy Weert Reageer 1 min. leestijd

Gisteren bracht Stramproy de zomer tot een bruisende afsluiting met de traditionele Kinderkermis, georganiseerd door KVW Stramproy als hoogtepunt van de KinderVakantieWerk-week. Het evenement, dat plaatsvond op het grasveld naast de Bredeschool, trok jong en oud aan en bood een dag vol plezier en vermaak onder de stralende zon.

KVW Stramproy stond opnieuw garant voor een grandioze ervaring, waarbij het dorp werd getrakteerd op een uitdagende kermis. De kinderen en hun families werden verwelkomd door een overvloed aan zelfgebouwde attracties die het grasveld omtoverden tot een waar festijn.

Het zonnige weer was perfect om verkoeling te zoeken, en de waterattracties bleken een schot in de roos te zijn bij de jongere bezoekers van de kermis. Gierende lachsalvo’s en spetterende acties waren dan ook de hele dag door te horen en zien.

Naast de waterpret werden de bezoekers verwend met tal van andere spelletjes en entertainment. Wie zin had in een uitdaging, kon zelfs een ‘beer’ temmen. Voor degenen die liever ontspanden, bood het terras de perfecte gelegenheid om te genieten van een verfrissend drankje en de gezellige sfeer.

Bekijk een video: https://youtu.be/hV3Rb1Yhcdo

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie