Graaien in Grathem

Plaats een reactie

Grathem – De Garage Sale in Grathem, voorheen georganiseerd door de biljartclub, is nieuw leven ingeblazen onder de vlag van Harmonie St. Agatha Grathem.

Op zondag 17 september 2023 zal de pittoreske kern van Grathem bruisen van activiteit tijdens het evenement ‘Graaien in Grathem’, een dag vol snuffelen en dorpsgezelligheid.

Tussen 10.00 en 16.00 uur zullen talloze enthousiaste Grathemers hun garages, tuinen en opritten omtoveren tot kleurrijke marktkramen, gevuld met een gevarieerd aanbod van items. Of het nu gaat om vintage schatten, handgemaakte kunstwerken of gewoon huishoudelijke snuisterijen, er is voor elk wat wils. Deelnemers zijn herkenbaar aan de opvallende, grote posters die hun locaties markeren.

Om de deelnemers en bezoekers op weg te helpen, zal de route die langs alle deelnemende locaties voert, vanaf 10.00 uur beschikbaar zijn bij het Meetingpoint de Nassaurie op het Nassauplein. Hier kunnen bezoekers niet alleen de route ophalen, maar ook genieten van een heerlijke kop koffie en gebak om de dag goed te beginnen.

Noteer zondag 17 september 2023 in jouw agenda en sluit je aan bij de gezellige drukte van ‘Graaien in Grathem’. Of je nu op zoek bent naar verborgen schatten of gewoon wilt genieten van de gezelligheid, deze Garage Sale belooft een dag vol plezier en verrassingen te worden.

Meer informatie kun je vinden via: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063650914427.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie