Grote garage sale bij Buurtvereniging Strateris in Nederweert

Nederweert – Buurtvereniging Strateris organiseert dit jaar opnieuw een grote garage sale in de wijken Strateris en Hoebenakker op zondag 3 september van 10.00 tot 15.00 uur. Er hebben zich inmiddels al 20 buurtbewoners gemeld die hun garage voor jou gaan openen.

Huizen van deelnemers zijn gemarkeerd met een poster en ballonnen. Op hun oprit verkopen deze deelnemers allerlei spulletjes uit hun garage. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze gaan het verkopen. Er is dus gegarandeerd voor ieder wat wils en de toegang is helemaal gratis!

Kijk voor de actuele deelnemende adressen en meer informatie op www.bvstrateris.nl. In de volgende Nederweertse straten vind je in ieder geval deelnemers: Geer, Harrie Carisstraat, Mgr. Kreyelmansstraat, Montgomerystraat, Pierre Niesstraat, Strateris, Sjeeshuijs, Suffolkstraat, Dr. van de Wouwstraat.