Het Slagroom & Pudding muziekfestival komt eraan

Algemeen Uitgaan Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd

Dit jaar vindt op zaterdag 26 augustus de allereerste openbare editie plaats van het Slagroom & Pudding Festival, na drie succesvolle kleinschalige voorgaande edities. Dit evenement biedt een podium aan muzikanten, hoofdzakelijk afkomstig uit de regio Weert, om deel te nemen met hun muzikale acts.

Oorspronkelijk ontstaan in de zomer van 2021 als een intiem tuinfeest onder een groep vriendelijke muzikanten, heeft het festival zich ontwikkeld tot een feestelijke viering van muziek na de beëindiging van de lockdowns en het hernieuwde vermogen om weer samen te komen.

Kenmerkend voor dit festival is het inclusieve concept waarbij iedereen, ongeacht ervaring of leeftijd, de gelegenheid krijgt om voor het publiek op te treden. Het doel is tweeledig: het laagdrempelig etaleren van individuele muzikale talenten en het verbinden van diverse groepen muzikanten uit de regio Weert. Binnen het spectrum van muziekstijlen zijn alle genres welkom, variërend van pop en folk tot klassiek en rock.

Het evenement vindt plaats bij Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord, waar op zaterdag 26 augustus om 14:00 uur het festival van start gaat en doorgaat tot middernacht. Tijdens de avonduren zal een karaokeband het podium betreden, waardoor iedereen spontaan kan meezingen.

Bands en individuele muzikanten hebben de mogelijkheid zich tot uiterlijk 6 augustus aan te melden voor een optreden op het festival. Voor degenen die graag gezamenlijk willen optreden, is er de optie om als groep ingedeeld te worden.

Voor verdere informatie, updates en kaartverkoop verwijzen ze graag naar het Instagram-account van het festival: @slagroomenpuddingfestival. Aanmelden als muzikant of band kan tot en met 6 augustus via onderstaande link: https://linktr.ee/slagroomenpudding.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie