Inschrijvingen ‘Heiveld’ Altweerterheide gestart

Algemeen Altweerterheide Uitgelicht Weert 5 reacties 3 min. leestijd

Na jaren van gedegen voorbereiding is het eindelijk zo ver: het nieuwe uitbreidingsplan ‘Heiveld’ in Altweerterheide verhuist van de tekentafel naar de makelaarsvitrine.

Aan de rand van Altweerterheide ontstaat de woonlocatie ‘Heiveld’, omgeven door uitstrekte landerijen, natuurgebieden en recreatievoorzieningen waaronder o.a. de IJzeren Man, Tungelerwallen, Laurabossen en Golfbaan Crossmoor. 

Dat Altweerterheide een dorp is dat van zich laat horen bleek al afgelopen december, toen de oude schoolbel klonk tijdens de opening van het nieuwe KindCentrum. Met een school en opvang klaar voor de toekomst, is het vanzelfsprekend dat men het bestaansrecht van Altweerterheide verder onderstreept door in te zetten op woningbouw in de breedste zin.

Heiveld

Het nieuwbouwproject ‘Heiveld’ is gelegen aan de Bergsheisteeg en bestaat uit 3 riante bouwkavels (fase 1) en 20 projectmatige woningen (fase 2). 

‘Heiveld’ biedt een breed scala aan woonmogelijkheden, want de 20 projectmatige woningen betreffen niet alleen sociale kooprij- en hoekwoningen en ruime tweekappers, maar ook vrijstaande woningen en zelfs levensloopbestendige semi-bungalows.

De inschrijving van de 3 riante bouwkavels (fase 1) is nu gestart

Droom jij er altijd al van om je eigen luxe, duurzame en energiezuinige vrijstaande woning te bouwen, rustig gelegen, met veel privacy, weids uitzicht over de landerijen en omsloten door de natuur? Aan de Bergsheisteeg, in het Weerter kerkdorp Altweerterheide is dat binnenkort mogelijk.

De bouwkavels variëren tussen de 775 m2 en 906 m2.

Prijsindicatie: vanaf € 225.000,- tot ca. € 260.000,- v.o.n.

Heb jij interesse in  een van de bouwkavels? Maak dan nu je interesse kenbaar en schrijf je in bij Saelmans Makelaardij of Dwars Makelaars. 

De verkoop wordt begeleid door beide makelaarskantoren. Zodra de verkoop start word jij als een van de eersten geïnformeerd.

Inschrijving projectmatige woningen (fase 2) start binnenkort

De inschrijving van de projectmatige woningen (fase 2) start binnenkort. Wil jij worden geïnformeerd zodra de verkoop start? 

Inschrijven voor de projectmatige tweekappers en vrijstaande woningen kan bij Dwars Makelaars.

Inschrijven voor de sociale kooprij- en hoekwoningen en de levensloopbestendige woningen kan bij Saelmans Makelaardij.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
5 reacties