Voetjes van de vloer tijdens Open Air dansfeest

Plaats een reactie

Donderdag waren in het hartje van Weert de opzwepende zomerse klanken van o.a. salsa, bachata en kizomba die de boventoon voerden. De Markt was omgetoverd tot een dansparadijs, waar enthousiaste dansliefhebbers zich verzamelden voor een avond vol ritme en gezelligheid.

Het jaarlijkse Open Air dansevenement, dat oorspronkelijk gepland stond op 3 augustus, vond eindelijk plaats op 17 augustus na een uitstel vanwege ongunstige weersomstandigheden eerder deze maand. Deze strategische beslissing bleek een schot in de roos te zijn, aangezien de weergoden de dansliefhebbers gunstig gestemd waren en de avond vulden met aangename temperaturen.

Gisteravond kwamen tientallen mensen samen om te genieten van de aanstekelijke muziek en de bruisende sfeer die in de lucht hing. De geplaatste houten dansvloer, speciaal neergelegd voor deze gelegenheid, werd intensief benut door dansers van verschillende niveaus en achtergronden. De energie op de dansvloer was voelbaar terwijl mensen hun danskunsten vertoonden en nieuwe stappen uitprobeerden.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie