Komende zondag American Eagle Day op bij Beej Bertje op Laar

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Fotograaf: Will Verhees

Op zondag 20 augustus staat Weert voor de zesde keer in het teken van ronkende motoren, stoere livemuziek, toffe marktkraampjes en vooral véél gezelligheid. Motorvereniging De Eagles nodigt je uit om te komen genieten bij Beej Bertje op Laar. Het evenement start om 12:00, eindigt om 18:00 uur en is helemaal gratis.

Motoren en trikes

Kom ook kijken naar de vele prachtige motoren en trikes die op en rond het evenemententerrein staan opgesteld. Van blinkende krachtpatsers tot ware kunstwerken, je kijkt je ogen uit.

Livemuziek

Op het hoofdpodium kun je gedurende de hele middag genieten van classic rock en bluesrock. Het spits wordt afgebeten door de heren van het Nederweerter powertrio Wigg. Hun set staat bol van groove en power. De tweede band is niemand minder dan History-X. Met meer dan 40 jaar aan ervaring weten deze Belgen van wanten. Op het kleine podium kunnen jullie daarbij genieten van PEVE & Myra, een duo met de mooiste folk en country nummers

Eten, drinken en markt

Struin over de markt vol met kleding, lederwaren, sieraden en gadgets. Je kunt zelfs je afspraak met je kapper een keer overslaan want ook de barbershop is aanwezig. En uiteraard kan de horeca niet ontbreken: bier, fris en de heerlijkste snacks…allemaal netjes verzorgd door De Eagles.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie