Lachspieren gekieteld voor het goede doel

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Maandagavond 28 augustus werden de lachspieren van zo’n 120 bezoekers van Theater de Huiskamer goed gekieteld. Gijs Wullems en Marina van den Bercken voerden het stuk ‘Wachten op Marie’ op en zamelden daarmee geld in voor meer onderzoek naar kanker.

Wachten op Marie

Ze zouden vandaag wel eens met spierpijn in hun wangen en kaken wakker kunnen zijn geworden, de bezoekers die gisterenavond aanwezig waren bij de voorstelling ‘Wachten op Marie’ in Theater de Huiskamer. Gijs Wullems schreef een theaterstuk dat de nodige lachspieren aan het werk zette en voerde dat samen met Marina van den Bercken op.

Net als het leven omvatte dit stuk werkelijk alles, en dat op humoristische wijze. “Ik heb er gewoon koppijn van, zo hard heb ik gelachen,” aldus een van de bezoekers. Een ander zei: “Ik had de tranen over mijn wangen lopen van het lachen!” Nog een andere bezoeker vermeldde: “Jullie vullen elkaar zo goed aan; ik heb mij werkelijk kapot gelachen.”

Kankeronderzoek

Een groot succes voor de bezoekers dus, maar dat was nog niet eens alles. De reden voor de opvoering van ‘Wachten op Marie’ was Marina’s geldinzameling voor meer kankeronderzoek middels haar deelname aan de Alpe D’HuZes. Hiervoor haalde ze reeds € 6427,- op. Dankzij Wullems’ succesvolle show komt hier nog eens € 770,- bovenop, waardoor de teller is opgelopen tot € 7197,-. Sponsoren is nog altijd mogelijk via https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/mmduzes.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie