Toons Toppers 2023 klaar voor het avontuur

Tijdens een informatieavond in februari 2023 in het Toon Hermans Huis in Weert werden 10 wandelaars en 7 fietsers enthousiast over de beklimming van de Mont Ventoux. Op dat moment leek de werkelijke beklimming nog ver weg, maar over ruim een week gaan ze toch echt de uitdaging aan.

Symboliek

De beklimming van de imposante kale berg op 7 en 8 september aanstaande symboliseert de strijd die vele kankerpatiënten tijdens hun ziekte of herstel dagelijks leveren. Om de top van de Mont Ventoux te kunnen bereiken, hebben de Toons Toppers de afgelopen maanden samen heel hard getraind, te voet en op de fiets. Na een half jaar intensieve training zijn ze er klaar voor!

Gezond eten

Tijdens het verblijf is gezond eten van essentieel belang, dat houdt de motor gaande. Dankbaar zijn de Toons Toppers dan ook voor de sponsoring van Albert Heijn Heerschap van alle ingrediënten voor de eerste heerlijke gezonde en voedzame maaltijd in Frankrijk.

Wil je de Toons Toppers 2023 zelf ook nog steunen, dan kan dat. Via https://www.grootverzettegenkanker.nl/teams/toons-toppers-weert kun je een bedrag doneren en daarmee zowel het Toon Hermans Huis in Weert als KWF Kankerbestrijding steunen.