Len en Joyce hebben Bosseve vör Paol gewonnen

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Bosseve vör Paol beleefde afgelopen weekend zijn tweede editie waarbij de deelnemers een indrukwekkende prestatie leverden. Len en Joyce schitterden als de uiteindelijke winnaars van het evenement, maar het succes reikte veel verder dan dat.

In een hartverwarmende vertoning van vastberadenheid zetten de volwassen deelnemers zich gedurende een volledige 24 uur in om geld in te zamelen voor het goede doel. Niet te vergeten waren de jonge deelnemers, de kinderen, die elk 4 uur van hun kostbare tijd opofferden voor dit nobele doel.

De organisatoren van Bosseve vör Paol uiten hun immense trots en dankbaarheid aan alle deelnemers, supporters en donateurs die deze onvergetelijke gebeurtenis mogelijk hebben gemaakt. Het evenement bracht niet alleen mensen samen, maar ook financiële steun voor het Alzheimer Café.

De uiteindelijke opbrengst voor het goede doel was indrukwekkend. In totaal werd een bedrag van €5.624,95 opgehaald voor het Alzheimer Café.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie