Zondag Zomerfeest Fatima in beeld

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Het Fatima Zomerfeest, dat dit weekend plaatsvond in het Fatimapark, bereikte zondag zijn hoogtepunt op de derde en laatste dag. Ook vandaag waren er weer veel vrolijke gezichten te zien.

De bezoekers werden getrakteerd op geweldige optredens van coverbands, die enkele van de meest geliefde nummers uit de muziekgeschiedenis ten gehore bracht. Hits van artiesten als Arctic Monkeys, Alanis Morissette, Elvis, Duran Duran en Coldplay vulden de lucht met muzikale energie.

Uiteraard was er geen tekort aan hapjes en drankjes. Het Fatima Zomerfeest zorgde ook voor de kleintjes. Speciaal voor hen waren er springkussens, waar ze naar hartenlust konden stuiteren en plezier maken.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie