Motorrijder onderuit op Dijkerstraat

112 Algemeen Weert Plaats een reactie 1 min. leestijd

Update – Op woensdagmiddag om 17:15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Grotesteeg in Weert. Een motorrijder was onderuit gegaan op de kruising met de Dijkerstraat, maar gelukkig raakte hij hierbij niet ernstig gewond.

Het incident vond plaats toen de motorrijder over de Dijkerstraat reed en een auto van rechts naderde vanuit de Grotesteeg. Om een mogelijke botsing te voorkomen, remde de motorrijder abrupt, waardoor hij de controle over zijn motor verloor en ten val kwam. Een alerte buurtbewoonster schoot te hulp. De automobilist reed door.

Na de aankomst van de hulpdiensten werd de motorrijder medisch onderzocht in een ambulance ter plaatse. Gelukkig bleken zijn verwondingen oppervlakkig van aard te zijn, waardoor een ziekenhuisopname niet noodzakelijk was. Zijn motor liep lichte beschadigingen op als gevolg van het incident.

Update: Er staat vermeld: de automobilist reed door. In nader toegekomen informatie blijkt dat deze automobilist heeft gewacht totdat de ambulance ter plaatse was. Daarna is hij vertrokken toen helder was dat hij niets meer kon betekenen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie