RommelRoute Groenewoud wordt gecombineerd met wijkfeest

Plaats een reactie

Zaterdag 2 september is het zover: de eerste RommelRoute op Groenewoud in Weert. De aanmeldingen lopen volop en steeds meer mensen melden zich aan om hun spullen te verkopen.

Tijdens de RommelRoute zal een groot deel van de bewoners van de wijk Groenewoud vanuit hun voortuin hun tweedehands spullen aanbieden. Daarnaast zullen er bij het gemeenschapshuis aan de Kesselstraat een hoop andere dingen te beleven zijn: springkussens, wat lekkers voor de kinderen en verschillende activiteiten in samenwerking met Punt Welzijn. De RommelRoute wordt in de wijk steeds meer zichtbaar door de ‘wij doen mee-posters’ die bij de deelnemende adressen achter het raam hangen. 

De rommelroute zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 2 september a.s. in de wijk Groenewoud in Weert van 11:00 uur tot 16:00 uur. 

Meer informatie

Voor meer informatie of inschrijving kijk op de website https://rommelrouteplanner.nl/rommelroutegroenewoud. Ook kunt u zich op de website inschrijven voor de nieuwsbrief, zo blijft u volledig op de hoogte. Voor vragen kunt u mailen naar [email protected]

Weten waar nog meer RommelRoutes worden georganiseerd in Weert en omgeving? Kijk dan op www.rommelrouteplanner.nl voor meer informatie. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie