Twee gewonden na botsing tegen boom op Roermondseweg

112 Algemeen Weert 4 reacties 1 min. leestijd

Zondag omstreeks 1:45 uur heeft zich een verkeersongeval voorgedaan op de Roermondseweg (N280) in Weert. Nabij de flitspaal verloor een automobilist de controle over het stuur en botste vervolgens met zijn auto tegen een boom. Door de klap kwam de auto overdwars op de weg tot stilstand.

Onmiddellijk na het ongeval werden de hulpdiensten gealarmeerd en ter plaatse gestuurd, waaronder ambulances en de politie. Gezien de ernst van het incident werd ook de brandweer geactiveerd en werd een Mobiel Medisch Team (MMT) ingezet.

Het MMT arriveerde snel ter plaatse met behulp van een traumahelikopter die even verderop bij een woning landde. Van daaruit werden de medische professionals naar de locatie van het ongeval gebracht, waar zij medische ondersteuning verleenden aan het ambulancepersoneel.

Bij het ongeval raakten twee mannen gewond, waarbij een van hen in een ernstigere toestand verkeerde dan de ander. Beide slachtoffers werden overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft nog naar goederen gezocht in de naastgelegen berm. De auto is afgesleept door een berger.

Bekijk een video: https://youtu.be/dP2Wqop0_gs

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties