Waar in Nederweert ligt de gezelligste straat?

1 reactie 2 min. leestijd

Nederweert – Tijdens Burendag, op zaterdag 23 september, kiezen ze voor de zesde keer De Gezelligste Straat van Nederweert. Vorig jaar was de Esdoornstraat in Nederweert de winnaar. Waar ligt die straat dit jaar? Meld jullie straat uiterlijk 13 september aan en win.

Samen met je straatgenoten kun je bijvoorbeeld je straat versieren, feestverlichting aanbrengen of tuintjes aanpassen. Iedereen mag het helemaal zelf invullen, maar het verhaal erbij is ook belangrijk. Vooral initiatieven die het samenhorigheidsgevoel versterken zijn kansrijk. Naast de wisseltrofee ontvangt de winnende straat een mooi geldbedrag van 350 euro waarmee jullie samen nog een keer een gezellige activiteit kunnen organiseren. 

Winnaar 2022

Een trotse Esdoornstraat nam vorig jaar de wisselbeker in ontvangst. Meerdere generaties treffen elkaar wekelijks op de groene speelplaats voor de deur. Bewoners letten op elkaars (klein)kinderen en buurten en eten regelmatig samen. Op Burendag lieten ze zien hoe gezellig dat eraan toe gaat. Een levendige straat waar saamhorigheid en burenhulp vanzelfsprekend zijn.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met woensdag 13 september door een mail te sturen naar Harold van der Haar, via [email protected] of Iris van de Ven, via [email protected].

Vermeld in het bericht om welke straat het gaat en geef in een korte omschrijving aan wat jullie op 23 september gaan doen en waarom jullie de prestigieuze titel en wisseltrofee zouden moeten winnen. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie