Wandelaars enthousiast over Avond4Daagse Altweerterheide

Zingende kwakzalvers, een Heilige Boom, koffie bij de aardappeloogst en boksles in het voormalig woonoord Tungelroy: op de tweede dag van de Avond4Daagse in Altweerterheide deden meer dan 800 wandelaars de Tungelerwallen aan. Met waarzegsters onderweg, de bij vele Weertenaren nog altijd bekende ‘jas van meneer Poell’, een deftig gezelschap per koets en bij de start en aankomst een spetterend optreden van Vae Same.

Vanavond vond er een nieuwe verrassingstocht plaats, over veelal onbekende paadjes door Aovert en de IJzeren Man. Morgen is de laatste dag van de Avond4Daagse Altweerterheide; nieuwe wandelaars zijn nog altijd welkom om deel te nemen.

In onderstaande video vertellen een aantal enthousiaste deelnemers over hun ervaringen: https://youtu.be/m0FuorvOW4E


Een fotobijdrage van Jos Hebben & Gert van Elk