Praatje over het isoleren van je huis

Plaats een reactie

Nu de dagen korter worden en het stilaan kouder wordt, denk je weer eerder aan het verwarmen van je woning. Zeker met de onzekere gasprijzen komend najaar en winter blijft energie besparen belangrijk voor veel mensen. Het isoleren van je huis helpt om energie te besparen en je energierekening omlaag te krijgen.

Donderdag 7 september houdt Frans van Tuel een informatief praatje over thermisch isoleren. Welke materialen zijn er, welke mogelijkheden zijn er per gebouwonderdeel en wat zijn de globale kosten en opbrengsten? Het Praatje begint om 19.30 uur in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in Weert. Het duurt ongeveer een uur. Die avond wordt ook een speciale najaarsactie bekendgemaakt. Aanmelden kan via www.warmwoneninweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie