Weerter voetbaltoernooi op 26 augustus

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd

Het sportpark aan de Fuutstraat in de wijk Graswinkel is op zaterdag 26 augustus 2023 het toneel van een spetterend voetbaltoernooi waar voetbalteams de strijd aangaan om de felbegeerde titel van het Weerter toernooi 2023. Acht teams uit Weert en omgeving zullen in twee poules met volle kracht strijden om de eer van de regio.

In poule A zullen de teams van DESM, SV Laar, DFO’20-1 en FC Oda hun voetbalkunsten laten zien, terwijl in poule B de teams van DFO’20-2, MMC Weert, Brevendia en Wilhelmina’08 hun krachten bundelen in de jacht op de titel.

Het toernooi vangt aan op zaterdagmiddag om 15.00 uur met de spannende wedstrijden in de poulefase. Het belooft een intensieve en meeslepende middag te worden waarbij de teams alles op alles zullen zetten om zich te bewijzen. De climax van het toernooi vindt plaats om 18.40 uur wanneer de twee poulewinnaars elkaar treffen in een bloedstollende wedstrijd om de dagwinnaar te bepalen. Na de wedstrijd volgt een welverdiende prijsuitreiking.

De organisatoren nodigen alle voetballiefhebbers van harte uit om naar sportpark Graswinkel te komen en hun favoriete team aan te moedigen. De toegang is gratis, dus breng je vrienden en familie mee en geniet samen van een fantastische dag vol voetbalplezier en spanning.

Meer informatie kun je vinden via: https://www.mmcweert.nl/weerter-voetbaltoernooi/.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie