13e editie Rotary Filmavond bij Gotcha! Cinema

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto

Op woensdag 20 september organiseert Rotary Club Weert voor de 13e keer de Rotary Filmavond voor het goede doel in samenwerking met Gotcha! Cinema.

Golda

De gekozen film die exclusief die avond in Gotcha! te zien is, is ‘Golda’ met in de hoofdrol Helen Mirren als Golda Meir, toenmalig premier van Israël. De film toont het leven van Golda Meir vooral tijdens de Jom Kipoeroorlog (ofwel Arabisch-Israëlische oorlog) in oktober 1973. Golda Meir stond met haar mannelijk kabinet voor grote uitdagingen. Hierbij ging ze controversiële beslissingen niet uit de weg.

Goede doel

De filmavond is toegankelijk voor iedereen die een mooie en interessante film wil zien én tegelijkertijd een goed doel wil ondersteunen. Entreekaarten zijn voor € 30,- te koop aan de kassa van Gotcha! of bij een van de leden van Rotary Club Weert. Van iedere verkochte kaart gaat € 7,50 rechtstreeks naar de Stichting Weerter Minima. In de entreekaart is inbegrepen: een welkomstdrankje, hapjes tijdens de film en hapjes bij een gezellige nazit. Vanaf 19.30 uur is er een fotomoment op de rode loper. De film zelf begint om 20.00 uur.

Organisatie

De organisatie van deze avond is in handen van Rotary Club Weert in samenwerking met Gotcha! Cinema. Rotary Club Weert is onderdeel van een wereldwijd netwerk van vrijwilligers dat onder meer een goede onderlinge verstandhouding en vrede nastreeft door een wereldomvattende kameraadschap van mensen. Meer informatie over Rotary Club Weert vind je op www.rotary.nl/weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie