Bewoners Huize Molenveld genieten van de prikkelarme kermis

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

De bewoners van Huize Molenveld hebben vandaag een plezierige dag beleefd op de kermis in Weert. Samen hebben zij de prikkelarme kermis bezocht.

Het was een prachtig gezelschap dat, vergezeld door zorgzame medewerkers en vrijwilligers, een wandeling door de wijk Fatima maakte voordat ze de prikkelarme kermis betraden. Bij een prikkelarme kermis is er geen luide muziek, geen felle verlichting of lichtflitsen, en de snelheid van de attracties is aangepast zodat mensen rustig kunnen in- en uitstappen.

Na een wandeling door het centrum en de kermis werden de bewoners verwend met heerlijke oliebollen die beschikbaar werden gesteld door exploitant Maasakkers-Hoving bij het Bassin. De oliebollen werden mee terug genomen naar Huize Molenveld, zodat iedereen daar nog kon nagenieten van een gezellige dag op de kermis.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie