BMO bouwt aan de onbemande fabriek van de toekomst

Algemeen Nederweert Spotlight Uitgelicht 5 reacties 3 min. leestijd
Foto via BMO

Nederweert – Als een van de deelnemers van de Dag van de Maakindustrie opent BMO de deuren op zondag 1 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur voor het publiek. Ben jij benieuwd hoe hier op slimme wijze wordt gewerkt aan de onbemande fabriek van de toekomst? Kom dan zeker een kijkje nemen in de het moderne pand van BMO aan de Platinastraat in Nederweert.

Open dag

Tijdens de Dag van de Maakindustrie zul je bij BMO als bezoeker op interactieve wijze worden ondergedompeld in de wereld van automatisering, mechatronica, robotica en software. Wist je bijvoorbeeld dat BMO bestaat uit een aantal onderdelen?

BMO Automation

Bij BMO Automation worden innovatieve automatiseringsoplossingen voor de (verspanende) maakindustrie en de slimme fabriek ontworpen, gebouwd en geleverd. BMO Automation is opgericht in 2008 met de duidelijke visie dat het beladen van CNC draai- en freesmachines efficiënter kon. Inmiddels staat er een modern en snelgroeiend bedrijf dat iedere dag bezig is om de wereld van productie steeds verder te automatiseren – door de inzet van robots, slimme opslagsystemen en zelflerende software.

BMO Precision Parts

Met BMO Precision Parts is een van de meest moderne en geautomatiseerde verspanende bedrijven uit de regio neergezet. Het mooie is dat alle nieuwe oplossingen die binnen BMO bedacht worden meteen getest en uitgerold kunnen worden naar de eigen fabriek. Bij BMO denken ze vergaand mee met de klant en werpen ze daarbij drie wapens in de strijd: specialisatie, kennis en flexibiliteit.

BMO Smart Solutions

De nieuwste toevoeging aan BMO is BMO Smart Solutions, waar softwareoplossingen in de vorm van een Cloud SAAS-platform dat in staat is tot autonome, papierloze multi-batch shopfloor management en -planning worden ontwikkeld en geleverd. Hiermee zet BMO de eerste stappen in het ondersteunen van de autonome fabriek.

Van al die indrukken kun je na afloop van je bezoek aan BMO op je gemak nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje in het Grand Café.

Werken bij BMO

Krijg jij de smaak te pakken en zie je jezelf wel samen met je collega’s werken aan de onbemande fabriek van de toekomst? Bij BMO mag je groots dromen, volop experimenteren en je jezelf en je collega’s blijven uitdagen. In een gloednieuw pand met een van de modernste werkplaatsen van de regio: schoon, veilig, licht, gemakkelijk te bereiken én mooi. Volop mogelijkheden om te groeien, zowel persoonlijk als samen met BMO.

Zou jij wel eens de nieuwste aanvulling kunnen zijn van dit jonge team van enthousiaste collega’s die het beste voor hun klanten nastreven en daarnaast graag samen sporten, lunchen en feesten? Ga dan voor meer informatie naar www.werkenbijbmo.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties