Donateurschieten bij Schutterij Sint Oda

Plaats een reactie

Op zondag 10 september aanstaande, vanaf 14:00 uur, organiseert Schutterij Sint Oda haar jaarlijkse donateurschieten. Iedereen die in de maanden mei/juni een donateurskaart heeft aangeschaft, mag meedoen voor de kans op een van de vele prachtige prijzen.

Nieuw dit jaar: Drietalschieten

Naast het donateurschieten introduceert Schutterij Sint Oda dit jaar het drietalschieten. Iedereen kan een team vormen met vrienden en/of familie om te strijden voor de eerste plaats.

Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 10,- per drietal. De reglementen voor deze wedstrijden zijn te vinden op de website van Schutterij Sint Oda, www.schutterijsintoda.nl/over-ons/reglementen.

Loterijtrekking

Op deze dag vindt ook de trekking plaats van alle loten die gedurende de afgelopen periode zijn verkocht. De hoofdprijs bedraagt € 150,-.

Heb je nog geen donateurskaart? Geen zorgen, deze zijn op de wedstrijddag nog te verkrijgen voor slechts € 2,50 per stuk.

Voor meer informatie kun je terecht op de website www.schutterijsintoda.nl of op de Facebook-pagina https://www.facebook.com/SchutterijSintOdaBoshoven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie