Eerste Werken bij PSW Café in Creatief Centrum Weert

Algemeen Weert Plaats een reactie 6 min. leestijd

Werken in de zorg is enorm dankbaar, leuk en gevarieerd en biedt meer mogelijkheden dan veel mensen denken. Om geïnteresseerden, ook zonder zorgachtergrond, kennis te laten maken met werken in de zorg, organiseert PSW op 27 september een laagdrempelig inloopmoment.

In de regio Weert heeft PSW verschillende locaties, midden in de wijk, waaronder het Creatief Centrum Weert waar cliënten creatieve producten maken en verkopen. Ook heeft PSW in Weert diverse woonbegleidingscentra. Altijd al eens willen weten hoe het is om te werken op één van deze locaties? Tijdens het eerste Werken bij PSW Café is het mogelijk om de sfeer te proeven en vragen te stellen over werken bij PSW. 

Werken bij PSW Café

Tijdens het inloopmoment, gericht op kennismaking met potentiële nieuwe medewerkers, is het mogelijk om alles te weten te komen over werken in de zorg. Cliënten ontvangen je met koffie/thee en heerlijke zelfgebakken cake en leiden je rond op de locatie. Medewerkers van PSW beantwoorden al je vragen over PSW en werken in de gehandicaptenzorg. Ook de teamleiders van de PSW woonlocaties zijn aanwezig om te vertellen over werken binnen een woonbegeleidingscentrum. Aanmelden voor het inloopmoment hoeft niet. 

Informatie

Over PSW

PSW zet zich al ruim 65 jaar in voor kinderen en volwassenen met een (verstandelijke) beperking of ondersteuningsvraag zodat zij op hun eigen wijze hun leven kunnen inrichten. Dat doen de organisatie middels begeleiding en ondersteuning bij dagbesteding, werk, onderwijs, vrije tijd én wonen.

 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie