Vierde editie geocache-event in Stramproy

Algemeen Stramproy Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Stramproy – Op zaterdag 16 september vindt het vierde geocache-event plaats in Stramproy: VossEvent 4.

Geocaches

Geocaches zijn doosjes met logboekjes die wereldwijd verstopt liggen, vaak met een verhaal. Door deze coördinaten op internet op te zoeken en in een gps te plaatsen, kom je op mooie plekken, waar je het bestaan niet van wist. Om je aan te melden ga je naar de website www.geocaching.com en gebruik je de code GCABGTT.

Bewogen geschiedenis van Stramproy

Door met een gps op zoek te gaan naar de geocaches van dit event maak je kennis met de bewogen geschiedenis van Stramproy. De vorige keren stonden de grensstreek, smokkelen en de oorlog centraal; ditmaal schenkt de organisatie aandacht aan het thema geloof.

De wandelingen en verhalen van Heemkundekring Stramproy en Erfgoed Tungelroy zijn bronnen van inspiratie geweest voor de organisatie, die deze heeft omgezet in puzzels en speurtochten in de vorm van geocaches.

Praktische informatie

VossEvent 4 vindt plaats op zaterdag 16 september. Starten kan tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf Restaurant Nieuw Vosseven aan de Lochtstraat 28 in Stramproy.

Bij binnenkomst ontvang je een listing met een labcache, traditionals en mysteries. Voor de meeste geocaches zul je naar een ander startpunt moeten rijden. Later op de middag komen deze geocaches online.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie