Expositie ‘Design en Styling’ van Corien van der Heijden in het Kunstcentrum

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Uitsnede van 'Japan' door Corien van der Heijden

Toen Corien in 1988 afstudeerde aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht, kreeg ze meteen een opdracht om een serie tegels te ontwerpen voor Koninklijke Sphinx. Daarna is zij verder gegaan met dessins, maar ook stylingopdrachten, waaronder de Nacht van de Euro, logo’s ontwerpen en illustraties voor een educatieve uitgeverij.

Momenteel maakt zij wanddoeken en beschildert zij kleding, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Haar expositie is op de zondagen 1 en 8 oktober te zien in het Kunstcentrum aan de IJzerenmanweg 15 (bij de Lichtenberg). De deuren zijn geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis en de kunstenares is zelf aanwezig. Je bent van harte welkom.

Ga voor meer informatie naar www.kunstcentrumweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie