Finalisten Belofte Weerterland bekend

Algemeen Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd
Fotograaf: Dion Huiberts

Op 24 oktober 2023 zal, na vier succesvolle eerdere edities, voor de vijfde keer de Weerterlandprijs uitgereikt worden aan een van de succesvolle, onderscheidende en ondernemende bedrijven die Nederweert en Weert rijk zijn. 

Ook dit jaar kunnen startende ondernemers een plek in de spotlight verdienen. Onder de naam “De Belofte van het Weerterland” zal de organisatie drie jonge ondernemers het podium bieden om zich met een krachtige pitch aan de regio voor te stellen.

De ingeschreven kandidaten hebben na een goede voorbereiding de mogelijkheid gekregen hun bedrijf te pitchen. De pitches werden op 13 september gegeven in een bomvolle zaal van Hostellerie Munten aan leden van de Rotary Weert Land van Horne en de leden van de selectiecommissie. In de nazit was er volop ruimte voor nadere kennismaking en feedback. 

Uiteindelijk kunnen er maar drie bedrijven doorgaan voor de pitch op woensdagavond 24 oktober in het Munttheater. Deze drie bedrijven krijgen een intensieve begeleiding om hun presentatie te optimaliseren. De scores zijn verwerkt en de selectiecommissie is tot een uitkomst gekomen. De drie bedrijven, in willekeurige volgorde, die doorgaan naar 24 oktober zijn:

  • Onenine, Sjoerd Sijben
  • Reuzenpanda, Jur Jansen en Max Lenaers
  • Schoner werken, Bart van Wijhe en Ruud Danklof

Meer weten over de feestelijke uitreiking van de Weerterlandprijs en de pitches van de Beloftes van het Weerterland? Ga naar Weerterlandprijs.nl. Kaarten voor dit evenement zijn te krijgen via de website van het Munttheater.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie