Inzamelingsactie gestart in Weert voor slachtoffers aardbeving Marokko

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via: Depositphotos (miroslav_1)

In een hartverwarmende inspanning hebben inwoners van Weert samen met de vereniging Multifit Weert gisteren een crowdfundingactie gelanceerd om hulp te bieden aan de slachtoffers van de recente aardbeving in Marokko.

De verwoestende aardbeving heeft een diepe wond geslagen in Marokko, waarbij duizenden mensen dakloos zijn geworden en dringend behoefte hebben aan essentiële voorzieningen.

De omvang en de impact van de aardbeving in Marokko zijn enorm, en in verschillende steden hebben duizenden mensen geen onderdak en voedsel, waardoor ze onder extreem zware omstandigheden moeten overleven. In een reactie op deze tragedie hebben de inwoners van Weert en Vereniging Multifit Weert de handen ineengeslagen om hulp te bieden aan het getroffen gebied.

Met de financiële bijdragen van de gemeenschap willen ze de slachtoffers voorzien van dringend noodzakelijke hulp en ondersteuning. De initiatiefnemers benadrukken dat ze in nauwe samenwerking met de lokale overheden en hulpdiensten ter plaatse kunnen opereren, waar ze sterke banden mee hebben. Echter, op dit moment ontbreekt het hen aan de benodigde financiële middelen om deze humanitaire missie te ondersteunen.

Wil jij een bijdrage leveren? Dat kan via de speciale website: https://steunactie.nl/actie/steun-aardbeving-marokko/-25388. “Alle hulp is welkom het gaat niet om hoeveel je geeft, alle beetjes helpen”, aldus Malika Zaaboul (Voorzitter Multifit Weert).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie