Jong Nederland Budel-Schoot viert opening nieuw seizoen

Algemeen Cranendonck Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (ampack)

Budel-Schoot – Op zondag 1 oktober viert Jong Nederland Budel-Schoot de opening van het nieuwe seizoen. Het verwacht een groot spektakel te worden met onder andere een springkussen, kabelbaan en nog veel meer andere leuke spelletjes.

Alle kinderen van 4 t/m 16 jaar zijn welkom om van 13.30 tot 16.30 uur gezellig mee te doen. Het evenement vindt plaats in de blokhut van Jong Nederland Budel-Schoot, achter De Reinder in Budel-Schoot. Aanmelden kan via www.jnbs.nl/seizoensopening. Voor vragen kun je mailen naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie