Lau Nering Bögel Stappers Team overhandigt cheque aan Franciscus Hospice

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Afgelopen zomer liepen vier medewerkers van Nering Bögel gezamenlijk de Nijmeegse Vierdaagse. Samen legden ze vier keer veertig kilometer af, die ze koppelden aan het inzamelen van geld voor een goed doel: het Franciscus Hospice in Weert.

Onlangs hebben zij het hospice bezocht om een cheque ter waarde van € 6.799,- te overhandigen en hun donateurs te bedanken. De wandelaars werden hartelijk ontvangen, kregen een rondleiding door het hospice en ontvingen antwoord op al hun vragen.

Aangenaam verrast en ontzettend dankbaar werd de cheque in ontvangst genomen door coördinatoren van het Franciscus Hospice, en bij het zien van het fantastische bedrag viel het even stil in de ruimte. Over hoe het bedrag besteed zal gaan worden, worden de lopers op een later moment geïnformeerd, maar dat het op de juiste plek terecht is gekomen was hen direct duidelijk.

Ron, Tineke, Rob en Maureen van het Lau Nering Bögel Stappers Team zijn hun donateurs ontzettend dankbaar voor hun steun en bijdrage. Ze zijn trots op hun eigen prestatie van het uitlopen van de Nijmeegse Vierdaagse, maar ook op iedereen die op zijn of haar eigen wijze een steentje bij heeft gedragen om mensen in hun laatste levensfase en de vrijwilligers die hen in deze periode van hun leven begeleiden iets moois te kunnen geven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie