Traumahelikopter naar Roggel voor medische noodsituatie

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Roggel – De hulpdiensten werden op zaterdag rond 15:45 gealarmeerd vanwege een medische noodsituatie in Roggel.

In een woning verkeerde een persoon in ernstige gezondheidsproblemen, waarna de ambulance, politie en brandweer werd opgeroepen om reanimatie uit te voeren. De situatie was dermate kritiek dat ook een traumahelikopter werd ingezet voor medische bijstand. De helikopter, met het Mobiel Medisch Team (MMT) aan boord, landde op een nabijgelegen weiland aan de Heide.

Nadat het MMT de benodigde medische ondersteuning had geboden, vertrok het volledige team weer per helikopter. Verdere details over de oorzaak en de huidige toestand van het slachtoffer worden niet vrijgegeven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie