KennisMaker: hoogbegaafdheid, meer dan intelligent

Foto via Pexels

Hoogbegaafdheid is een onderwerp dat vaak omgeven is door misvattingen en zelfs een taboe lijkt te zijn om over te praten. Mensen die hoogbegaafd zijn, voelen zich soms ongemakkelijk om dit kenbaar te maken, uit angst dat ze opscheppen. Aan de andere kant denken veel mensen dat hoogbegaafden geen tegenslagen kennen omdat ze zo goed kunnen leren. Niets is echter minder waar. 

Wil je hier meer over weten, bezoek dan de bijeenkomst met als thema ‘Hoogbegaafdheid, meer dan intelligent.’ Deze gratis bijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdag 7 oktober om 13.00 uur bij Bibliocenter Weert.

“Ik leer het je zelf te doen!” is het motto van deze bijeenkomst, waarbij de focus ligt op het begrijpen van hoogbegaafdheid als meer dan alleen intelligentie. Het gaat ook over de vraag of mensen nog steeds zichzelf kunnen zijn of dat ze zich te veel hebben aangepast aan hun omgeving. Ivy Janssen zal dieper ingaan op dit aspect van hoogbegaafdheid.

Over KennisMaker Ivy Janssen 

Ivy Janssen is de eigenaresse van Breinformatief en heeft na jarenlange onderwijservaring nu haar sporen verdiend als hoogbegaafdheidsexpert en onderwijskundig adviseur voor Wil’skracht. 

Deelnemen 

De toegang tot deze bijeenkomst is gratis, geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden via de website www.bibliocenter.nl/kennismakers.

KennisMakers 

Dit evenement maakt deel uit van het KennisMakers-project. Als je een passie hebt die je graag met anderen wilt delen of specifieke kennis hebt die boeiend kan zijn voor anderen, dan ben je een KennisMaker. Bibliocenter nodigt je uit om je kennis te delen met anderen. Stuur een bericht naar [email protected] of laat je gegevens achter bij een van de medewerkers van Bibliocenter. Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.