StairCampus in Weert gastheer rally Brabants Familiebedrijven Genootschap

Algemeen Spotlight Weert Reageer 3 min. leestijd

De StairCampus in Weert, dé plek waar alles draait om het renoveren van een trap, heeft de eer om dit jaar als startpunt te fungeren voor de jaarlijkse rally georganiseerd door het Brabants Familiebedrijven Genootschap (BFBG). Het evenement was op vrijdagmiddag 22 september 2023 en was een mooie gelegenheid om de sterke banden te vieren die familiebedrijven in deze regio verenigen.

Brabantse Familiebedrijven Genootschap (BFBG)

De provincie Noord-Brabant telt meer dan 80.000 familiebedrijven. Zij vormen een belangrijke pijler onder de Brabantse economie. Familiebedrijven zorgen samen voor ongeveer vijftig procent van het nationaal product en de helft van de werkgelegenheid. Veel familiebedrijven, zoals ook de bedrijven van de StairCampus, vinden het belangrijk om in een plezierige sfeer hun netwerk te vergroten en ervaringen en kennis te delen.

StairCampus lid van BFBG

Onder de StairCampus vallen meerdere traprenovatiebedrijven, zoals het toonaangevende consumentenmerk Upstairs Traprenovatie, zakelijk partner voor de B2B sector Van Dijk Staircase Solutions, traprenovatieservice Steyl Montage en het onlangs opgerichte Stairmaker. De StairCampus is van oorsprong een Brabants bedrijf waardoor zij ook aangesloten is bij het BFBG. Alle familiebedrijven hechten veel waarde aan het lidmaatschap van de BFBG doordat ze hun ervaringen  en kennis kunnen uitwisselen met andere familiebedrijven en zo bijdragen aan het succes van de individuele leden. Zo ook de StairCampus. Sinds enkele jaren is de StairCampus gevestigd in Weert, aan de Risseweg, maar blijft vanwege haar Brabantse oorsprong bij de BFBG aangesloten.

Rally van de Brabantse Familiebedrijven Genootschap

Bij BFBG staat de ontmoeting centraal. De nadruk ligt daarbij op het versterken van de onderlinge banden in een informele, ontspannen sfeer. De rally is al jarenlang een hoogtepunt op de agenda van het BFBG. Dit jaar ging deze rally van start bij StairCampus op vrijdagmiddag 22 september om 13.30 uur. Voorafgaand aan de rally werden alle deelnemers welkom geheten op de StairCampus met een presentatie, rondleiding en lunch. De rally heeft een route door heel Limburg en wordt afgesloten op zaterdag 23 september in Haelen.

“Dit evenement is een geweldige gelegenheid om de sterke banden te vieren die familiebedrijven in onze regio verenigen. Als tweede generatie is het fijn om ervaringen en kennis uit te wisselen met andere familiebedrijven. We zijn trots dat dit jaar de jaarlijkse rally van start gaat op de StairCampus. Een mooie gelegenheid om de leden van het BFBG tevens een rondleiding te geven over onze onlangs uitgebreide campus en hen een kijkje in de keuken geven. ” – aldus Rick Steyvers, directeur van o.a. Upstairs Traprenovatie, en tevens tweede generatie van het familiebedrijf.

Meer informatie over de StairCampus: www.staircampus.com

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie