Kom jij naar de banenmarkt op 6 oktober?

Kom jij speeddaten met werkgevers op de banenmarkt op vrijdag 6 oktober in stadhuis Weert? Iedereen is welkom!

Elkaar ontmoeten, ondernemers en werkzoekenden aan elkaar voorstellen en laagdrempelig de arbeidsmarkt ontdekken, dat zijn de doelen van deze banenmarkt. Als werkzoekende kun je vrijblijvend in gesprek met werkgevers. Deze middag kun jij je oriënteren op de arbeidsmarkt.

Heb je al een baan? Ook dan ben je welkom. Het is altijd goed om je ogen open te houden voor alles wat er te koop is. Misschien ontstaat er spontaan iets moois of maak jij zomaar die goede eerste indruk.

Ook voor scholieren en studenten

Ook scholieren en studenten zijn van harte welkom, onder de vlag van Kies Keyport en Regio in je Rugzak. Deze middag kun jij je ongedwongen oriënteren. Misschien loop jij wel de deur uit met een stageplek of bijbaan. Je weet nooit wat je te wachten staat achter de deuren van het stadhuis!

Er zijn deze middag zo’n 60 werkgevers en uitzendbureaus uit alle sectoren: van techniek tot industrie en er is werk op allerlei (opleidings)niveaus.

Locatie en tijd

Jij bent er toch zeker bij? Vrijdag 6 oktober 2023 van 14.00 uur tot 17.00 uur, stadhuis Weert aan de Wilhelminasingel 101.

De Wilhelminasingel 101 is goed bereikbaar via het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het stadhuis. Tot 6 oktober?

In de bijgevoegde video vertellen onze accountmanagers Ryan en Priscilla waarom je de banenmarkt echt niet mag missen: https://youtu.be/R71EJYuUGjM.