Leer begrijpen wat je trouwe viervoeter je echt wil zeggen

Plaats een reactie

Je hond is meer dan alleen een trouwe metgezel; hij is een bron van non-verbale communicatie en emoties. Vaak spreken deze signalen boekdelen, maar begrijpen we ze niet altijd volledig. Bibliocenter Weert nodigt je op 26 september om 20.00 uur uit voor een boeiende avond met gedragsdeskundige Miranda van der Meer, waarin je leert begrijpen wat je hond je eigenlijk probeert te vertellen.

Miranda van der Meer, een gediplomeerde gedragsdeskundige voor honden en verlatingsangstdeskundige, zal je inwijden in de geheimen van de hondentaal. Ze zal bespreken waarom je hond gaapt, krabt zonder jeuk of wegkijkt tijdjes jouw perfecte plaatje. Door haar deskundig inzicht leer je de ware betekenis achter deze gedragingen begrijpen.

Daarnaast zal Miranda ingaan op waarom je hond soms (blaffend) naar andere honden, mensen of kinderen lijkt te gaan, terwijl hij eigenlijk angstig is. Ontdek de lichaamstaal van honden, kalmerende signalen en hun natuurlijke behoeften.

Tijdens deze informatieve avond krijg je inzicht in het gedrag en de psyche van jouw hond. Er is ook volop gelegenheid om vragen te stellen en je gaat naar huis met tips om je hond nog beter te begeleiden in allerlei situaties.

Aanmelden

De avond vindt plaats op 26 september van 20.00 uur tot 21.30 uur bij Bibliocenter Weert. De toegangsprijs is 5 euro voor Bibliocenter leden en 10 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/agenda/hond

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie