Man gewond bij incident in azc Budel; Verdachte aangehouden

112 Algemeen Cranendonck Regio 12 reacties 1 min. leestijd

Budel – Update – Bij een incident dat zich zaterdag rond 0:15 uur voordeed in het asielzoekerscentrum (azc) in Budel, raakte een man gewond.

Het slachtoffer was betrokken bij een conflict met een andere bewoner en liep daarbij mogelijk steekwonden op. De politie heeft inmiddels de verdachte van dit incident aangehouden. Het gewonde slachtoffer werd ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.

Na de melding van het incident snelde de politie ter plaatse en wist de vermoedelijke dader aan te houden. De verdachte is inmiddels ingesloten voor verhoor.

Update: Het gaat om een 26-jarige man die is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het steekincident, zo meldt de politie. Zowel het slachtoffer als de verdachte wonen op het azc in Budel.

Er is nog veel onduidelijk over de toedracht van het incident. Mogelijk is onenigheid ontstaan nadat een mobiele telefoon verdwenen bleek. De politie hoopt dat aanvullend onderzoek hier meer duidelijkheid over kan geven. 

De verwondingen van het slachtoffer waren oppervlakkig. De man is dan ook zelfstandig naar het ziekenhuis gegaan om zich te laten behandelen aan deze verwondingen. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
12 reacties