Documentaire over Nigel Otermans: This Magic Moment

Kunst en Cultuur Reageer 2 min. leestijd
Foto door Orange Media

Vanaf eind juni schittert de Weerter illusionist Nigel Otermans in zijn eigen documentairefilm: This Magic Moment.

“Nigel Otermans (22) een veelbelovende jonge illusionist uit Limburg, staat op het punt om een grote doorbraak te maken in de wereld van entertainment. Terwijl hij zich voorbereidt op de belangrijkste show van zijn carrière in Lissabon, raakt hij verstrikt in een complexe situatie op persoonlijk vlak. Jacey, een getalenteerde assistente en de steunpilaar van Nigel’s succes, wordt niet alleen zijn podiumpartner, maar ook de liefde van zijn leven. De grens tussen hun professionele en persoonlijke relatie begint te vervagen en Nigel besluit zelfs een verlovingsring te kopen. Ondertussen staat hij ook nog voor een andere uitdaging, namelijk de onderwaterontsnapping van Houdini onder de knie krijgen. Dit is geen illusie zoals hij gewend is op te voeren, maar een levensgevaarlijke stunt. Het idee dat het mis zou kunnen gaan benauwt hem, net zoals het plan om op jonge leeftijd te trouwen. Met Kerstmis reizen Nigel en Jacey af naar Lissabon, waar ze zich voorbereiden op de belangrijkste show van hun carrière. Omringd door de kerstsfeer, rijst de vraag: zal Nigel haar daadwerkelijk ten huwelijk vragen? Het antwoord op deze vraag kan niet alleen de toekomst van hun liefde bepalen, maar ook de schijnwerpers richten op de delicate balans tussen zakelijk succes en persoonlijk geluk”, aldus producent Orange Media.

De film is eind juni te zien in filmhuis ZICHT in Sittard en later op tv.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie