Sfeerimpressie kermismaandag

De zon straalde maandag aan de hemel waardoor het een perfecte dag was om de kermis van Weert te bezoeken. En dat deden velen ook, wat resulteerde in een dag vol plezier en opwinding.

Kermisgangers stonden in de rij om zich te wagen aan de adembenemende attracties, waarvan de adrenaline door hun aderen stroomde. Ook in de avond bleef de sfeer levendig en bruisend. De kermis verlichtte de nacht met een zee van kleurrijke lichten en de geluiden van vreugde vulden de lucht. Het was duidelijk dat de bezoekers ervan genoten, waardoor het evenement gezellig druk bleef.

Bij Café Ut Ingelke werd ook de Roze Maandag gevierd, een viering van diversiteit en inclusie. Het pand was volledig in stijl aangekleed om deze speciale dag te eren. Roze ballonnen en regenboogvlaggetjes sierden het café, en mensen verzamelden zich om samen te komen en te vieren.

Kortom, de kermis van Weert bood een dag vol plezier en vermaak voor jong en oud.


Fotobijdrage van Carlo van Hout en Theo Van de Winkel