Stadsliefde Festival in zomerse sferen

Algemeen Evenementen Weert Reageer 1 min. leestijd

Na een aantal frisse en regenachtige dagen keerde de zon gisteren weer terug. Precies op tijd voor het Stadsliefde Festival, dat vanaf 14.00 uur plaatsvond op het grasveld naast de Stadsbrug.

Vele feestgangers kwamen samen op het kleurrijke terrein om het leven te vieren en te dansen op de klanken van drie verschillende muziekstijlen: Pardie & Bullshit (R&B & Urban), Stadsliefde (Tech House & Disco) en Structuur (Hard Techno).

Naast muziek bood het festival ook een uitgebreide cocktailbar waar bezoekers konden genieten van verfrissende drankjes en exotische smaken, wat de zomerse sfeer compleet maakte. De sfeer was ontspannen en feestelijk, met een prachtige zonnige avond als achtergronddecor.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie