Cantinetheater opent seizoen met ‘De Stokers’

Algemeen Cranendonck Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto via 'De Stokers'

Budel-Dorplein – Om de opening van het theaterseizoen op zondag 10 september 2023 goed in te luiden heeft het Cantinetheater in Budel-Dorplein de Amsterdamse band ‘De Stokers’ uitgenodigd.

Banjo, drumkoffer, contrabas, accordeon, toeters en bellen, zingende zaag, stemmen – verdeeld over 7 mannen. De Stokers, voilà! Polka, hoempa, balkan, smartlap, ska, country; de Stokers doen er hun eigen ding mee. Nederlandstalige manisch melancholische circuspunk, meer woorden maken ze er niet aan vuil. Komt dat zien, komt dat horen!

Voor de filmliefhebbers zal de bovenfoyer van het Cantinetheater veranderen in een gezellige filmzaal. Het theater presenteert een selectie van inspirerende en nostalgische films uit het verleden met als thema Budel-Dorplein en in het bijzonder de zinkfabriek. 

Als het weer gunstig gezind is, verplaatst het feest zich ook naar buiten met de silent disco, onder leiding van de enige echte DJ Lasoog. Deze disco is bedoeld voor iedereen, ongeacht dansvaardigheden.

Op 10 september is het tevens Open Monumenten Dag in Cranendonck. Dé uitgelezen kans om het rijksmonument Hotel St. Joseph, zoals het Cantinetheater eigenlijk heet, te bezoeken. Het theater aan de Hoofdstraat 80 in Budel-Dorplein is vanaf 12.00 uur geopend.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie