Veel blije gezichten tijdens RommelRoute Biest

Algemeen Evenementen Weert Reageer 1 min. leestijd

Afgelopen zondag tussen 10.00 en 15.00 uur vond de tweede editie van de RommelRoute op de Biest plaats. Het zonnige weer zorgde voor een ontspannen en vrolijke sfeer, waardoor bezoekers zich volledig konden onderdompelen in de schattenjacht.

Voor koopjesjagers was er een zeer gevarieerd aanbod, bestaande uit onder andere knuffelberen, fietsen en een overvloed aan tweedehands kleding. Van zeldzame antieke typemachines tot goed bewaarde bandensets, bordspellen en puzzels – er was voor elk wat wils.

Muziekliefhebbers werden bovendien getrakteerd op een aangename verrassing dankzij het live-optreden van de lokale band Illuminate. Al met al was de RommelRoute Biest een groot succes, met talloze blije gezichten en vele gevonden schatten.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie